?!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Stegeskema - Fuldt overblik over stegetider på svinekød, oksekød og fjerkræ
Stegetider

Stegeskema - Fuldt overblik over stegetider på svinekød, oksekød og fjerkræ

RødOvn*Kerne**Min***
Mørbrad200 ºC45 ºC30 min.
Filet200 ºC45 ºC50 min.
Rib Eye200 ºC45 ºC70 min.
Culotte200 ºC45 ºC40 min.
MediumOvn*Kerne**Min***
Mørbrad200 ºC55 ºC40 min.
Filet200 ºC55 ºC55 min.
Rib Eye200 ºC55 ºC90 min.
Culotte200 ºC55 ºC50 min.
GennemstegtOvn*Kerne**Min***
Mørbrad200 ºC60 ºC50 min.
Filet200 ºC60 ºC70 min.
Rib Eye200 ºC60 ºC110 min.
Culotte200 ºC60 ºC60 min.

*
Ovnens temperatur, når kødet sættes ind (varmluft).

**
Temperaturen i kernen i kødet, målt med et stegetermometer. Mål evt. forskellige steder i stegen.

***
Ca. antal minutter stegen skal være i ovnen. Temperatur er mere præcis end minut angivelse.

Efter stegning skal kødet dækkes til og hvile i 15 minutter.

Annoncer:
Stegetider


 
Denne side er en del af iRaptus.com - Fanø - Information om Fanø / Sønderho / Fanø Bad / Sommerhusudlejning på Fanø / Restauranter på Fanø